HomePortalFAQSearchRegisterLog in

Share
 

 Tokio Hotel ce donirati pri poseti Cileu

Go down 
AuthorMessage
~NejLa~
BIGGEST
BIGGEST
~NejLa~

Broj komentara : 784
Reputation : 4
Join date : 2009-05-16
Age : 23
Mjesto : Sarajevo

Tokio Hotel ce donirati pri poseti Cileu Empty
PostSubject: Tokio Hotel ce donirati pri poseti Cileu   Tokio Hotel ce donirati pri poseti Cileu EmptyFri Nov 12 2010, 12:10

Isporucice muzicku sobu za skolu sa ogranicenim resursima kapitala

Tokio Hotel ce donirati pri poseti Cileu R0dc21o2f3vste5s7ezej9x

Bend Tokio Hotel dolazi po prvi put u zemlju, ne samo radi koncerta, vec ce i ucestvovati u projektu pod nazivom "Musicalmente".

Za projekat ce donirati musicku sobu, plus biblioteku, skoli u Santjagu sa niskim primanjima i bice sponzori. Sve ovo ce biti u bekstejdzu na koncertu u nedelju, 28. novembra u Areni Movistar.


S druge strane, Bill Kaulitz, pevac i frontmen grupe, kaze "Idemo sa onim sto smatramo proizvodnjom nasih snova, najvece i najkvalitetnije sto smo imali. To ce iznenaditi nase fanove u Cileu."

Izvor: publimetro.cl
***


Tokio Hotel sponzorise donaciju skoli sa ogranicenim resursima u Cileu

Tokio Hotel ce donirati pri poseti Cileu F852929tokio442.th

SANTJAGO, Nov. 5 .- Kvartet Tokio Hotel, formiran od strane brace Kaulitz, Georga Listinga i Gustava Schafera, sticice u nasu drzavu po prvi put 28. novembra u Arenu Movistar koja se nalazi u prestonici, u okviru "Humanoid City Live Tour 2010." turneje.

"Idemo sa onim sto smatramo proizvodnjom nasih snova, najvece i najkvalitetnije sto smo imali. To ce iznenaditi nase fanove u Cileu," rekao je Bill, pevac i frontmen grupe.

Medju prednostima koje ce Tokio Hotel otkriti na nastupu 28. novembra u Areni Movistar, pridruzuje se i Tomovo sviranje klavira lepe balade koja se zavrsava vatrom na klaviru, i dosta specijalnih efekata kao sto su vatrometi, uz ukljucivanje u ranim pesmama, kao sto su "Übers Ende der Welt" i "Spring Nicht".

"Sviracemo vise sa Humanoid-a, naseg poslednjeg albuma, ali ukljucicemo i pesme sa poslednja dva albuma (Scherei i Zimmer 483). Fanovi ce biti zadovoljni nastupom, u to ne sumnjamo", rekao je Tom.

SOCIJALNI PROJEKAT U CILEU

IconGroup producent zaduzen za koncert, navodi da kao deo njihovog socijalnog projekta pod nazivom "MusicalMente," u kom ocestvuje svaki umetnik kog dovedu u zemlju, kao Scorpions u septembru, Tokio Hotel ce takodje dati svoj doprinos.

Ovoga puta donacija ce biti muzika soba i biblioteka za novu skolu sa ogranicenim resursima u Santjagu i Tokio Hotel ce ucestvovati kao sponzor donacije. Ova aktivnost ce biti obavljena u bekstejdzu njihovog nastupa.

ULAZNICE
U prodaji na Puntoticket.com sistemu i u Cinemark i Ripley prodavnicama.

Izvor: terra.cl


IZVOR: Tokio Hotel Serbia
PREVOD NA SRPSKI: AndjelaUndTom @ THS

_________________
Tokio Hotel ce donirati pri poseti Cileu 41773576 Tokio Hotel ce donirati pri poseti Cileu 75419179 Tokio Hotel ce donirati pri poseti Cileu 23690324
' Bill . For ever and ever !
Back to top Go down
 
Tokio Hotel ce donirati pri poseti Cileu
Back to top 
Page 1 of 1

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Tokio Hotel Balkan :: Bosnia/Croatia/Serbia Forum :: Tokio Hotel :: Informacije-
Jump to: