HomePortalFAQSearchRegisterLog in

Share | 
 

 Flight For A Better Future

Go down 
Go to page : 1, 2, 3  Next
AuthorMessage
Gost
GuestPostSubject: Flight For A Better Future   Sat Jul 11 2009, 23:03

Uvijek sam bila dobra učenica i ponosila sam se time. Učenje mi je bilo kao bijeg od okrutne stvarnosti. U stvarnosti ja sam bila samo još jedna obična siromašna djevojka, ali bila sam prelijepa, znala sam to, a i ostali su znali. Uvijek sam imala najbolje dečke i sve razmažene bogatašice su mi zavidjele. Za razliku od njih nisam bila ohola. Bila sam uspješna u svemu i samosvjesna. Srednju školu sam završila kao učenica generacije, a najbolje su mi išli jezici i geografija. San mi je bio postati poznata novinarka ili spisateljica, ali moji roditelji mi nisu mogli omogućiti daljnje školovanje i nisu imali ni velike želje za tim, mislili su da je srednjoškolsko obrazovanje dovoljno za prosječan život. Mama mi je bila krojačica, a otac ratar, imali smo oveću njivu. Nije bilo nekog dobrog doprinosa od toga, a usjevi ove godine su bili uništeni zbog nevremena u posljednje vrijeme. Cijelo poslijepodne sam provodila u gradskoj knjižnici gdje sam čitala razne knjige i služila se internetom. Počela sam tražiti posao koji je dobro plaćen da bih mogla nastaviti školovanje na nekom boljem fakultetu i konačno pronašla jedan. U Americi se tražio posao stjuardese na letu Los Angeles – Hamburg. Odmah sam se prijavila za posao i čekala odgovor. Imala sam dobrih šansi za dobivanje posla jer sam iz područja koja su se tražila uvijek imala najbolje ocjene. Poslala sam im aplikaciju i svoje podatke i nadala se da će mi odgovoriti. Od tog je prošlo nekoliko dana, roditeljima sam rekla za svoj naum i nisu bili baš oduševljeni, ali su morali popustiti. Uskoro sam na adresu dobila pismo naslovljeno na moje ime. Bio je to odgovor od avio-kompanije, javili su mi da sam primljena na posao i da me očekuju tamo za sedmicu. Napisali su mi neka pravila i poslali mi avionsku kartu za moj dolazak, znali su da je ne bih mogla sama priuštiti. Bila sam presretna. Majka nije zadržavala svoje okrutne misli nego mi je odmah rekla kako misli da neću uspjeti, ali mene nije ništa nije moglo sputati. Pomno sam isplanirala koju ću odjeću ponijeti, od gradonačelnika sam dobila i neku vrstu pomoći, bio je ponosan na uspješne mlade osobe, dao mi je nešto novca.
Otac me odvukao na aerodrom u svom starom autu, izbacio mi torbu i nestao, nije pričao sa mnom otkad sam odlučila otići. Znala sam što sve trebam uraditi, pa sam prvo otišla predati prtljagu, osoblje je bilo jako ugodno. Prošla sam kroz sve detektore metala i dobila sam dopuštenje da uđem u čekaonicu. Tamo sam neprestano gledala na sat i čekala svoj let. Uz sebe sam imala mobitel i mp3 player, sve to sam dobila kao nagradu za dobro učenje. Na mp3 mi se nalazila samo domaća muzika, slušala sam stare rock grupe koje više nisu ni postojale. Pola sata prije leta sam krenula da se ukrcam u avion, opet sam prošla kroz detektor metala i sjela na svoje sjedište. Promatrala sam stjuardese da bih vidjela kako se one ponašaju. Svakog su srdačno pozdravljale i uvijek su se smiješile. Pitala sam se kako su to uspijevale. Na sjedištu do mog sjedila je neka stara žena, bila je veoma ugodna, pričale smo cijelim putem koji je trajao više od 12 sati. Ona je išla u posjetu svojoj kćeri koja se odselila u Ameriku zbog dečka kojeg je upoznala na plaži jedne godine. Sletjeli smo ugodno, začuo se gromoglasan pljesak i mogli smo izaći. Ovdje je pregled bio jako stroži nego kod nas. Pregledali su mi vizu najmanje pet puta. Kada sam konačno dobila dozvolu za izlaz zaputila sam se prema uredu svog direktora koji je bio na tom istom aerodromu. Otišla sam do njega, dao mi je uniformu i raspored letova. Usput mi je namignuo i rekao mi da nisam pretjerala kada sam se opisivala. Nasmiješila sam mu se i otišla. Ipak je bio prestar, a i oženjen, imao je sliku svoje djece na stolu. Možda mi to čak i ne bi smetalo da je bolje izgledao, zasluživala sam samo najbolje, a on nije spadao u tu skupinu.
Sljedeći sam imala već za dva dana, rekao mi je da tvrtka plaća sve hotele u kojima odsjedamo i hranu. To je bilo pozitivno. Od tvrtke sam također dobila stan,u ne tako dobrom naselju, na privremeno korištenje. Do tamo sam otišla taksijem i raspakirala sam stvari. Pri ulasku u zgradu sam srela nekoliko čudnih ljudi koji su me gledali s nevjericom. Raspakirala sam svoje stvari i otišla se okupati. Nisam imala snage da razgledam grad pa sam samo zaspala. Ujutro sam odlučila posjetiti neke znamenitosti grada i plažu, o svemu sam dobro znala jer sam naprosto obožavala geografiju. Mapu grada sam imala u glavi. Dobro sam se snalazila s metroom. Razgledala sam grad i vratila se kući, trebala sam bit odmorna za sutrašnji dan, prvi dan mog novog posla. Navečer sam spakirala stvari koje su mi bile potrebne za put, ispeglala uniformu, poslala poruku prijateljima i legla u krevet s nestrpljivošću. Ujutro rano me probudio alarm, trebala sam se već spremati, a nije bilo ni svanulo, popila sam kavu.Uniforma mi je savršeno stajala, bila je kao krojena po meni. Namignula sam samoj sebi u ogledalo i krenula.
Sa mnom je radilo još nekoliko djevojaka, nisu bile lijepe kao ja, ali moglo se reći da se ljepuškaste. Bile smo prve u avionu i čekale smo putnike. Otišla sam u wc da se pogledam još jednom i svidjelo mi se što sam vidjela. Kratka plava uniforma je savršeno isticala svaku krivinu mog tijela, a po propisima tu je bio i crveni ruž koji je moje usne učinio slasnima. Još jednom sam namignula u ogledalo i pošla da dočekujem putnike, ja sam radila u odjelu prve klase, svi su bili dotjerani, a nosovi su im parali oblake koliko su bili dignuti. Usprkos gađenju ja sam se smijala i upućivala ih na njihova mjesta. Muškarci su se okretali za mnom, a ni djevojke se nisu suzdržavale. To me nasmijavalo. Let je prošao savršeno, nije bilo jakih turbulencija i putnici su bili zadovoljni. Odsjeli smo u prelijepom hotelu u Hamburgu koji je bio u blizini aerodroma. Navečer je u hotelu bio party, ali nažalost nisam mogla ići jer sam odmah ujutro morala ići nazad u Los Angeles. A i vremenska razlika me totalno zbunjivala. Sljedeće jutro sam ponovila sve kao i prethodno. Na poslu me ostale stare stjuardese nisu podnosile, ali koga je briga za njih. Sigurno im je bilo krivo jer sam ja dobila posao u prvoj klasi, a kako i ne bih, mislim, samo me trebate vidjeti. Opet sam dočekivala one snobove i kada sam mislila da će sve biti jednako nešto mi je zapelo za oko. Na ovom letu je bila poznata grupa Tokio Hotel, nisam slušala njihovu muziku, ali sam znala za njih. S njima je bila i neka djevojka, pričala je s čudnim engleskim naglaskom, kladim se da je Ruskinja. Zapravo, nije bila ni s jednim članom grupe nego s nekim starijim čovjekom, ali svi su bili skupa. Požurila sam prema njima da ih uputim na njihova mjesta. Jedan od njih, crne kose je stalno gledao u mene, onako zavodnički, bio je zgodan, lijep, muškarac vrijedan mene. Namignula sam mu, a on se samo nasmiješio. Kako je let dugo trajao stalno smo morale posluživati, a ja sam bila ona koja je najbolje znala njemački jezik tako da sam preuzela Tokio Hotel u svoje ruke. Onaj crni i ja smo neprimjetno flertovali. Mnogo mi se sviđao. Baš kada sam stajala pored njega naišla je jaka turbulencija pa sam mu pala u krilo. Pogledala sam mu u oči i ugrizla se za usnu, osjetila sam da se i njemu sve ovo sviđalo. Skidao me pogledom. Za to cijelo vrijeme nisam saznala kako se zove, a struka mi nije dopuštala da pričam privatno s putnicima, sigurna sam da bi me neka od ostalih kučki otkrila.
Let se približavao kraju, slijetanje je još jednom prošlo glatko i svi su bili zadovoljni. Iako smo bili u Los Angelesu imala sam uplaćenu noć u hotelu pa sam odlučila tamo i spavati jer je bilo ljepše. Te noći sam namjeravala izaći, usput sam u second hand shopu kupila predivnu haljinu, u tim trgovinama se moglo naći nevjerojatnih stvari. U hotelu sam si napravila pjenušavu kupku, samo sam ležala da se odmorim. Željela sam isprazniti um, ali mi nije uspijevalo. Nikako nisam mogla izbaciti onog crnog dečka iz glave, a nisam imala pojma ni kako se zove. Maštala sam o njemu dok sam se dirala svuda po tijelu, maštala sam da me on tako dotiče, to me uzbudilo. Sprala sam pjenu sa sebe i izašla iz kade, obukla onu novu – staru haljinu. Jedino što sam nosila od šminke bio je crveni ruž, savršeno je isticao moje pune usne. Pripremala sam se izaći iz sobe kada sam čula kako netko priča njemački, glasovi su mi bili poznati. To je bio on! (I ostali, ali koga briga za ostale) Bila sam sigurna da su odsjeli u istom hotelu i morala sam smisliti nešto na brzinu. Odlučila sam se „slučajno“ sudariti s onim crnim, ne onim s bijelim pramenovima, nego onim crnim sa crnačkim pletenicama. Kada sam čula da se približavaju mojoj sobi otvorila sam vrata u pravi trenutak, bili su tu, ispred moje sobe, okrenula sam se i sudarila se s njim.
~“Oprosti mi,“ rekla sam mu kada se odmaknuo od mene, nastavio je gledati u mene poluotvorenih usta.
~“Nema frke,“ odgovorio je zavodničkim glasom, „Usput, ja sam Tom.“
~“Anita,“ pružila sam mu ruku, zgrabio ju je, povukao me prema sebi i poljubio u obraz, nekoliko milimetara od usta. Baš je znao kako izluditi djevojku. Takav mi je trebao.
~“Idem na ručak, ako me pustiš,“ rekla sam mu ne skidajući osmijeh s lica. Istrgnula sam svoju ruku iz njegove i otišla prema liftu, osjećala sam poglede na sebi. Nije bio jedini koji je znao kako zavesti. Žudila sam da poljubim one savršene usne, sada je bilo sigurno, željela sam ga kao nijednog prije i nadala sam se da je to samo prolazna požuda.
Dok sam ručala smišljala sam plan za kasnije, nisam željela da mi tako dobra prilika samo izmakne. Isplanirala sam još jedan „slučajan“ susret. Stajala sam pored švedskog stola i uzimala hranu, a zapazila sam da skupina opet ulazi, ona lijepa Ruskinja i pretpostavljam menadžer su odmah krenuli prema salatama, nisu ništa drugo jeli, apsurdno. Ostali su se približavali meni, gledala sam ih krajičkom oka i pripremala sljedeći potez. Odmaknula sam se od švedskog stola i ostavila tanjur na svoj stol. Uzela sam prazan i opet otišla do švedskog stola, Tom se okrenuo s hranom u ruci a ja sam se postavila iza njega. Opet smo se sudarili, ali ovaj put je pao na mene.
~“Stalno se ovako srećemo,“ šapnuo mi je. Ostali su se glasno smijali.
~“Smeta ti,“ odgovorila sam mu, također na uho.
~“Naprotiv, sviđa mi se“ poigravao se sa mnom.
~“A da, ja nisam oduševljena, moglo bi biti nešto romantičnije, bi li mogao ustati s mene, nisi lagan, znaš,“ nastavila sam mu govoriti na uho.
~“Nisam lagan, dobro, ustat ću s tebe, zasad, a vidjela bi ti šta nije lagano da je Gustav pao na tebe,“ pokazao mi je prstom na njega. Doista je izgledao deblje nego Tom, nasmijala sam se, a Gustav je samo zakolutao očima, činio mi se kao neki stidljiv tip.
Back to top Go down
Gost
GuestPostSubject: Re: Flight For A Better Future   Tue Jul 14 2009, 19:55

~“Želiš nam se pridružiti za stolom,“ pitao me, u glasu sam mu osjetila nestrpljivost.
~“Navikla sam sama, ali ako već insistiraš…“ odvratila sam mu nezainteresirano.
Prišla sam s ostalima za njihov stol i upoznala ih. Bill mi se činio kao zabavan tip s kojim se možeš i smijati, ali i plakati. Izgledao je kao netko tko bi mi mogao biti najbolji prijatelj. Georg je bio također smiješan i pomalo nespretan. Onaj koji mi je bio najčudniji bio je Gustav, nije mnogo pričao, osjećala sam kao da mu je neugodno biti u mom društvu, ali kasnije se malo opustio. Za onog nepoznatog čovjeka sam imala pravo, to je bio njihov menadžer, David, činio se simpatičan. S njim je bila njegova djevojka Dayana, ruska manekenka. Kao što sam već rekla, izuzetno je lijepa.
Smeđa ravna kosa, besprijekorno čista i iščešljana, dosezala je donju polovinu leđa , taman ono mjesto kuda je išla donja ivica njene kratke ljetne majice koja je otkrivala brončanu boju kože. Bila je manekenski građena. Kukovima je hipnotizirala dok je prolazila, ipak, to joj je bio najveći adut....njene duge savršene noge i kukovi, dupe kao isklesano pod rukama nekog umjetnika. Otkada sam je vidjela nosila je visoke pete, imala je predivne sandale od zmijske kože. Kao i ja nosila je crveni ruž koji joj je isticao prelijep osmijeh kada bi se nasmijala. Mogle bismo biti prijateljice, pomislila sam, svijet bi nam pripadao. Tom mi je i dalje davao signale. Sjedila sam do njega pa me stalno nakratko dodirivao. Ispustio je viljušku i kada se sagnuo da je podigne s poda podignuo mi je haljinu i pomilovao me po nozi. Kako je Bill sjedio s moje druge strane sve je primijetio pa se našalio:
~“Pronađite si sobu“
Haha, čini mi se da je netko bio ljubomoran.
~“Odmah nakon ručka, Bill,“ odbrusio mu je Tom, „I ne moramo je tražiti, već imamo.“
~“Zaboravio si da imamo sastanak nakon ručka, ili ćeš ga radije propustiti,“ Bill je već postajao iritantan.
~“Da, zaboravio sam, valjda zato što sam si našao zanimljiviju okupaciju,“ namignuo mi je, „ali ima vremena i poslije sastanka.“
Nakašljala sam se pa su prestali. Ostali su se samo tiho cerili. Njegova igra mi se sviđala, odlučila sam mu uzvraćati jednako prljavo na tu igru.
U njihovom društvu mi nije bilo nimalo neugodno, naprotiv, osjećala sam se kao da tu pripadam. Nakon ručka dečki su imali nekog posla za obaviti. Dayana je ostala sa mnom i razgovarale smo, slagale smo se u mnogim stvarima. Ispričala mi je kako Tom stalno nalazi različite djevojke i to mi je odgovaralo, nisam željela ozbiljnu vezu, samo zabavu.
Očito je da smo željeli istu stvar i jedva sam čekala da dođe s tog glupog sastanka, Dayani sam rekla da se idem odmoriti i otišla sam u svoju sobu. Upalila sam televiziju i gledala neku seriju koja je bila toliko glupa da sam gotovo zaspala. Željela sam se razbuditi pa sam otišla u kupatilo. Mogla sam birati između jacuzzija i tuš-kabine. Izabrala sam tuš-kabinu jer nisam željela gubiti vrijeme. Skinula sam se i ušla unutra. Nedugo zatim sam čula kako se otvaraju vrata kupatila.
Back to top Go down
SaDiCA
Admin
Admin
avatar

Broj komentara : 2617
Reputation : 0
Join date : 2009-03-14
Age : 26
Mjesto : Lukavac

PostSubject: Re: Flight For A Better Future   Tue Jul 14 2009, 19:59

Sigurna sam da je osoba koja ulazi crnokosi TOM hehe...
Super je kao i dosad...

_________________
Back to top Go down
http://th-balkan.forumotion.com
Nora
Mod
Mod
avatar

Broj komentara : 5005
Reputation : 2
Join date : 2009-04-02
Age : 23
Mjesto : London, UK

PostSubject: Re: Flight For A Better Future   Tue Jul 14 2009, 23:19

Uhuhu
Sad sam malo nestrpljiva da vidim šta će da bIDNe
hahah
a garant' je Kexy.
Mora biti Kexy.

Slažem se sa Sadijom da je extra kao i dosad
Very Happy
Back to top Go down
https://www.facebook.com/profile.php?id=100000524362013
Evelin
BIGGEST TH F
BIGGEST TH F
avatar

Broj komentara : 1647
Reputation : 3
Join date : 2009-04-12
Age : 24
Mjesto : Golden Gate,San Francisco

PostSubject: Re: Flight For A Better Future   Wed Jul 15 2009, 13:05

pa naravno da je kexy...super si me opisala anchy...
pa ence joj valjda moj billy doci...
da ju ZADAVIM
Back to top Go down
Nora
Mod
Mod
avatar

Broj komentara : 5005
Reputation : 2
Join date : 2009-04-02
Age : 23
Mjesto : London, UK

PostSubject: Re: Flight For A Better Future   Wed Jul 15 2009, 15:58

I šta će dalje biti sa Dayanom i Legendom?
Back to top Go down
https://www.facebook.com/profile.php?id=100000524362013
Evelin
BIGGEST TH F
BIGGEST TH F
avatar

Broj komentara : 1647
Reputation : 3
Join date : 2009-04-12
Age : 24
Mjesto : Golden Gate,San Francisco

PostSubject: Re: Flight For A Better Future   Wed Jul 15 2009, 16:48

tko je Legenda???
Back to top Go down
Nora
Mod
Mod
avatar

Broj komentara : 5005
Reputation : 2
Join date : 2009-04-02
Age : 23
Mjesto : London, UK

PostSubject: Re: Flight For A Better Future   Wed Jul 15 2009, 19:11

A znasch da ja i Azra stalno govorimo za Davida da je legenda...sjećaš se kad sam imala njegovu sliku na msn?
Back to top Go down
https://www.facebook.com/profile.php?id=100000524362013
Gost
GuestPostSubject: Re: Flight For A Better Future   Sat Jul 18 2009, 18:41

Kroz staklo nisam mogla vidjeti tko je to bio. Vidjela sam samo sjenu, činilo mi se kao da je muškarac. Bila sam se uspaničila jer nisam znala tko bi to mogao biti, kroz glavu su mi proletjele one scene iz filmova strave i užasa kada jadne djevojke budu ubijene u kadi. Prestravila sam se, nepoznat lik mi se sve više približavao i kada je krenuo da otvori vrata vrisnula sam i uperila tuš prema njemu, kao da bi mu time naškodila. Počeo se smijati i kada sam otvorila oči vidjela sam da je to Tom.
~“Što ti radiš ovdje,“ upitala sam ga, a glas mi je drhtao od preplašenosti.
~“Kucao sam ti na vrata, tražio sam te da izađemo na piće, ali kako nisi otvarala pomislio sam da spavaš pa sam te htio probuditi, tada sam začuo tuš i uputio se prema kupaonici da provjerim je li sve u redu, ali kako vidim živa si i zdrava,“ odgovarao mi je dok me odmjeravao od glave do pete. Stajala sam potpuno gola ispred njega i tresla se od hladnoće. Kapljice vode su mi polako klizile niz tijelo, a ruke sam skupila oko grudi.
~“U redu, možemo otići kada osušim kosu ako možeš čekati, a i ti se moraš presvući, mokar si od mog tuša koji me spašavao od hladnokrvnog ubojice koji se baš spremao ugušiti me,“ zezala sam se dok sam gledala u njegove predivne smeđe oči. Pogled mu je bio zavodljiv.
~“Mislim da piće i nije neophodno,“ tiho je rekao i skinuo majicu. Nikad nisam ni pomišljala da se ispod nje krije nešto tako savršeno. Imao je mišićavo tijelo, ali ne previše, dovoljno da mu ni jedna djevojka ne bi mogla odoljeti. Sami pogled na njega me izluđivao i znao je to, znao je da me može imati. Otkopčao je kaiš i hlače su mu same spale. Prekoračio je preko njih i približio mi se, bili smo udaljeni jedno od drugog svega nekoliko centimetara, ta blizina je tjerala moje srce da kuca sve brže. Osjetila sam njegov dah na sebi.
~“Ulaziš? Hladno je,“ konačno sam razbila tišinu
~“Da, ali ne u gaćama,“ odgovorio mi je i skinuo preostali komad odjeće sa sebe. Tada mi je izgledao još savršenije. I upravo sam trebala dobiti ono što sam željela.
~Poljubi me, tvoja sam,“ rekla sam mu.
Nije čekao ni sekundu strast koja je bila u njemu nije mu dozvoljavala da se kontrolira, prislonio me uz zid i poljubio. Nedugo zatim stakla su se zamaglila od užitka. Pripadali smo jedno drugomu. Na vratu mi je ostavio znak, želio je svima pokazati da sam postala njegova. Za kraj me još jednom poljubio i izašao iz kade bez riječi. Otvorila sam vrata, uzeo je odjeću u ruku i obukao ogrtač, otišao je. Ja se nisam htjela nastaviti kupati, željela sam mirisati na njega jer je to bio najljepši miris. Zadovoljno sam izašla i ja, obukla se i izašla na balkon da mi se kosa osuši. Čitala sam novine, ali prekinuli su me poznati glasovi. Učinilo mi se kao da čujem Dayanin i Billov glas. Približavali su se. Na ogradu sam stavila ručnik i sagnula se da me ne bi vidjeli. Govorili su kako ne mogu jedno bez drugog, ali nisu znali što učiniti jer je Dayana već bila u vezi s Davidom. Bill je čak predlagao i bijeg jer nije više mogao izdržati da je gleda kako se ljubi s drugim, a njemu je zapravo suđena. Nastala je tišina, pretpostavljala sam da su se ljubili. Bili su točno ispod mog balkona. Polako sam došla do vrata i ušla u sobu. Njihova velika tajna upravo više i nije bila tajna. Razmišljala sam da li da ih otkrijem pred svima. Ipak u ime ljubavi odlučila sam da prešutim i nikome ne kažem da bilo što znam, pa čak ni njima.
Obukla sam roza haljinu i svezala kosu u punđu, moram priznati da sam izgledala elegantno. Stavila sam nešto malo od šminke i krenula prema liftu, krenula sam na večeru. Na hodniku sam srela Toma, rekao mi je da je krenuo po mene da zajedno večeramo, ali izvan hotela. Pohvalio je moj izgled i odveo me u lijepi restoran u centru grada. Večerali smo i nakon toga smo napravili nekoliko krugova po gradu njegovom autu. Pričali smo i smijali se glupostima iz dana dok smo još oboje bili djeca. Poljubili smo se tek kad smo došli pored hotela, a nisam ni slutila da je u meni nešto što me veže za njega zauvijek.
Back to top Go down
Evelin
BIGGEST TH F
BIGGEST TH F
avatar

Broj komentara : 1647
Reputation : 3
Join date : 2009-04-12
Age : 24
Mjesto : Golden Gate,San Francisco

PostSubject: Re: Flight For A Better Future   Sat Jul 18 2009, 18:48

AAAAAAAAAnita..predobroo jeee..uff ona scena s tomom pod tusem...
AAAAAAAA
a bill i ja...sunce moje zeli pobjeci samnom
Smile
Back to top Go down
SaDiCA
Admin
Admin
avatar

Broj komentara : 2617
Reputation : 0
Join date : 2009-03-14
Age : 26
Mjesto : Lukavac

PostSubject: Re: Flight For A Better Future   Sat Jul 18 2009, 18:51

Slazem se sa Dajanom predobro je...
Jedva cekam nastavak excited

_________________
Back to top Go down
http://th-balkan.forumotion.com
Nora
Mod
Mod
avatar

Broj komentara : 5005
Reputation : 2
Join date : 2009-04-02
Age : 23
Mjesto : London, UK

PostSubject: Re: Flight For A Better Future   Sun Jul 19 2009, 03:42

Aaaa Anitaaa preedobro jeeeeeeeee
Bgmmm
Skror Skroz Skroz mi se sviđaaa
Aaaaaaaa


Ne, ne, znaš koji je dio najljepši?
Kad si rekla da želim mirisati na njega, jer je to najljepši miris
aaaaa
Back to top Go down
https://www.facebook.com/profile.php?id=100000524362013
Gost
GuestPostSubject: Re: Flight For A Better Future   Sun Jul 19 2009, 13:05

Hvala vam...
I sigurna sam potpuno da ima divan miris Wink
hehehe
Back to top Go down
aley
BIGGES
BIGGES
avatar

Broj komentara : 398
Reputation : 0
Join date : 2009-07-01
Age : 23
Mjesto : Trhu the Monnsun whit Bill Kaulitz

PostSubject: Re: Flight For A Better Future   Tue Jul 21 2009, 00:43

xaxaxa Kexy ce imat bebu tralalala
Back to top Go down
Nora
Mod
Mod
avatar

Broj komentara : 5005
Reputation : 2
Join date : 2009-04-02
Age : 23
Mjesto : London, UK

PostSubject: Re: Flight For A Better Future   Tue Jul 21 2009, 12:11

Hahahahahahaha
Back to top Go down
https://www.facebook.com/profile.php?id=100000524362013
Gost
GuestPostSubject: Re: Flight For A Better Future   Tue Jul 21 2009, 23:06

Nastavak... Nadam se da ce vam se svidjeti... xD....

Sljedeće jutro sam morala napustiti hotel, bilo mi je teško ostaviti sve uspomene koje su me vezale za njega, ali morala sam nastaviti dalje sa svojim životom, bez Toma, on mi je samo bio kratkoročna zabava. Nisam se htjela vezati ni za kog, to nije bilo za mene. Pokupila sam stvari u torbu , pozvala taksi i otišla, mislila sam da će mi se srce prelomiti, nikad nisam sjećala ništa tako snažno za nekog i sebe sam uvjeravala da je to samo prolazna stvar. Nisam morala raditi par dana, zbog lošeg vremena u Hamburgu avioni nisu mogli slijetati.
Kako mi je bilo dosadno nazvala sam Dayanu da popričamo, samoća me izluđivala. Nije mi ni spomenula nikoga iz benda, a ni ja nisam željela započinjati tu temu. Obećale smo jedna drugoj da ćemo se naći na piću jednom, oni su se već bili vratili u Njemačku.
Lutala sam sama po gradu i razgledavala izloge skupih trgovina, jedna haljina mi se toliko svidjela da sam mislila da ću je ukrasti, bila je presavršena. Morala sam je probati. Prodavačice su bile veoma ljubazne, rekle su mi da imam savršenu figuru, hvalile su kako mi stoji haljina, samo su radile svoj posao i pokušavale je prodati. Ipak, ja nisam imala novca za to. Izašla sam iz trgovine i srela direktora, rekao mi je da letovi ponovno počinju od sljedećeg tjedna i jedva sam čekala jer sam se ovako samo dosađivala. Nisam imala nijednog prijatelja.
Jutro prije leta mi je bilo tako čudno, imala sam vrtoglavicu i blagu mučninu, nikada prije nisam imala takvih problema i već sam se bila zabrinula, ali sam ipak odlučila ići na let.
Dok sam došla do aerodroma povratila sam nekoliko puta, u one korpe za smeće na ulicama, jadni oni koji to budu čistili.
Ono najgore je tek slijedilo. Pri polijetanju povratila sam na starijeg čovjeka koji nije znao kako svezati pojas pa sam mu otišla pomoći, bolje mu je bilo da me nije zvao. Ispričavala sam mu se, ali on je samo gunđao.
Ostale djevojke su se zabrinule, javile su kapetanu da mi nije dobro, a on je preporučio da ostanem sjediti do kraja leta. Na svom sjedištu sam sjedila nekih par minuta, a ostatak leta sam provela u wc-u povraćajući, nisam imala pojma što bi mi moglo biti. Vraćala sam film unazad da provjerim jesam li nešto ružno pojela i tada sam shvatila da sam posljednjih dana jela više nego uobičajeno. Ispričala sam to jednoj od kolegica koja je pazila na mene i ona me diskretno upitala imam li partnera. Tada sam se sjetila Toma i našeg zajedničkog kupanja, nije bilo zaštite. Kroz mene su odmah prošli trnci, nisam željela biti trudna, još sam bila mlada, nisam se znala brinuti ni za sebe, a pogotovo za dijete. Što bi mi Tom rekao, kako bi se ponašao. Kroz glavu mi je prošlo tisuću pitanja, a odgovora nije bilo. Kolegica mi je preporučila da kupim test za trudnoću, plakala sam. Postala sam toliko histerična da su moji jecaji počeli odjekivati avionom. Još jedna djevojka je ušla i pitala što se događa, a ja sam je samo istjerala, putnici su gledali prema wc-u.
Polako sam se smirila, tješila sam se time da to možda i nije istina, ali stvarnost je bila zapravo mnogo teža. Čim smo sletjeli ispričala sam se kapetanu, bio je ljubazan čovjek, a odmah nakon toga sam otrčala u ljekarnu na aerodromu da kupim test trudnoće. Ruke su mi se tresle, prodavačica me gledala veoma čudno, pitala me da li koristim opojna sredstva. Sada možete zamisliti kako sam izgledala.
Do hotela sam došla taksijem, gužva u metrou bi me samo još više uznemirila. Stomak mi se smirio i više nisam povraćala, a nisam imala ni što povratiti. Sada mi je na pameti bila samo hrana. Žudila sam za hranom, jela sam za dvoje, troje, tko bi znao.
Kad sam ušla u sobu samo sam hitro spustila torbu, sjela na stolicu koja se nalazila u blizini i pročitala upute. Bilo je jednostavno. Samo sam se trebala popišati na tu stvarčicu. Otišla sam do wca i obavila to. Mogla sam i pretpostaviti što će test reći, naravno bila sam trudna.
Opet sam dobila napad histerije i nisam znala što učiniti. Na pamet mi je prva pala Dayana, nisam znala kome drugom da se obratim. Odmah sam je nazvala, bile smo u istom gradu. Telefon je dugo zvoni dok se nije javila.
~“Ne bih te zvala da nije hitno,“ rekla sam joj, sva uplakana.
~“Što je bilo, nešto se dogodilo, mogu li ti ikako pomoći,“ bila je puna razumijevanja.
~“Mislim da sam trudna s Tomom, 99%, tako kaže test, ali sigurno je, znam da je njegovo, nisam imala partnera osim njega da nismo koristili zaštitu, ne znam o čemu sam razmišljala,“ počela sam objašnjavati.
~“Ne mogu vjerovati, sada trebaš ginekologu, i upravo sam ja željela tebe nazvati, imam jednu dvojbu, a nemam nikog drugog da mu se obratim, Bill i ja… u vezi smo.. tajno.. nitko ne zna, osim sada tebe, ne znamo što da uradimo, volimo se, imaš li ti neki savjet,“ zvučala je jednako očajno kao ja.
~“A da pokušate pobjeći,“ rekla sam nepromišljeno.
~“Razmišljali smo, ali znaš kako je delikatna situacija, bend ne može bez njega, a on živi za muziku. Ne znamo još što ćemo, tebi savjetujem da prvo kažeš obitelji za trudnoću i odmah stižem do tvog hotela, samo mi reci u kojem si i idemo ginekologu.“
„Grand Elysee, očekujem te, soba broj 115,“ odgovorila sam joj i spustila slušalicu.
Sljedeće što sam morala učiniti – nazvati majku. Opet sam podigla slušalicu, čula sam onaj dosadni zvuk u njoj i čekala da se netko javi. Bio je to moj otac.
~“Sjetila si se da postojimo,“ hladno mi je rekao.
~“Nisam imala vremena… Možeš li mi zvati mamu,“ opravdavala sam se.
~“Odmah, znaš da sam ti uvijek ispunjavao svaku želju, evo je,“ odgovorio mi je i predao slušalicu majci.
~“Moram ti nešto priznati,“ odmah sam počela, „Mislim da sam trudna, gotovo sam sigurna.“
Ništa se nije čulo dok moja majka nije izgovorila ono čega sam se najviše plašila: „Od ovog trenutka nisi moja kći.“
Sljedeće što sam čula bilo je ono tut – tut u telefonu, spustila mi je slušalicu, nije željela ni saslušati do kraja. Kakva je to ona majka? Ponovno su se gomilala pitanja bez odgovora.
Telefon je zazvonio i ponadala sam se da je to ona, ali to je bio samo recepcionar, Dayana je došla i čekala me u predvorju.
Čim me vidjela zagrlila me snažno.
~“Namjeravaš li reći Tomu,“ pitala me zabrinuto.
~“Ne, ne sada, možda kasnije, ali možda se i riješim djeteta bez njegovog znanja,“ odgovorila sam, a samoj sebi sam zvučala hladno.
~“Ne možeš samo tako ubiti neko biće,“ počela me napadati „I to dijete je zaslužilo da živi, tvoje je, kako imaš srca to reći.“
~“Ne želim sada o tome,“ prekinula sam je, „Sada trebamo ići.“
Njen vozač je bio tu, naručila me kod svog ginekologa, pregleda sam se plašila više nego ikada ičega.

P.S. Ince trudnoca nije mo stil... ali morala sam nekad nesto novo isprobati heh
Back to top Go down
Nora
Mod
Mod
avatar

Broj komentara : 5005
Reputation : 2
Join date : 2009-04-02
Age : 23
Mjesto : London, UK

PostSubject: Re: Flight For A Better Future   Tue Jul 21 2009, 23:16

Aaa Anitaa
Ovo je P-R-E-D-O-B-R-O
Bgm

Stvarno mi se sviđa, a trudnoća ti je odlično legla
Mater joj je stvarno bezobrazna
Hahaha ono sa korpama za smeće je glavno hahaha


I reci Kexyju.
LOL

Jedva čekam idući dio
xD
Back to top Go down
https://www.facebook.com/profile.php?id=100000524362013
Evelin
BIGGEST TH F
BIGGEST TH F
avatar

Broj komentara : 1647
Reputation : 3
Join date : 2009-04-12
Age : 24
Mjesto : Golden Gate,San Francisco

PostSubject: Re: Flight For A Better Future   Tue Jul 21 2009, 23:17

super je...vidi kako sam ja fina...brinem se za bebu
;D
Back to top Go down
Gost
GuestPostSubject: Re: Flight For A Better Future   Tue Jul 21 2009, 23:18

Hvalaaa....
... A mater... LOL.... Ma kuja... Sta cu joj ja... Ne zna sta gubi Razz

... I evo pisem nastavak,, Wink
Back to top Go down
Evelin
BIGGEST TH F
BIGGEST TH F
avatar

Broj komentara : 1647
Reputation : 3
Join date : 2009-04-12
Age : 24
Mjesto : Golden Gate,San Francisco

PostSubject: Re: Flight For A Better Future   Tue Jul 21 2009, 23:19

uummm...nastavaak...svida mi see
Back to top Go down
Gost
GuestPostSubject: Re: Flight For A Better Future   Tue Jul 21 2009, 23:43

Samo jednom u životu sam bila kod ginekologa i to kada sam jedno vrijeme počela piti pilule protiv trudnoće. Željela sam se udebljati pomoću njih. Glupo.
Ordinacija dr. Kleina bila je predivna, sve je bilo veoma luksuzno i to me navelo na razmišljanje da li ću moći platiti pregled, iskreno, zabrinula sam se. Dr. Klein je bio malo stariji čovjek, prosijed, ali veoma ljubazan, sve mi je objasnio prije nego me počeo pregledavati i bila sam zadovoljna. Smanjio mi je brigu.
~“Da, gospođice, trudni ste,“ potvrdio je moje sumnje.
~“Čestitam,“ nastavio je, „Siguran sam da ćete biti divna majka.“
Samo sam pogledala u Dayanu, uputila mi je brižni pogled.
~“Samo stavite na moj račun,“ rekla je ginekologu i pomogla mi da ustanem sa stola.
~“Kako vi želite, gospođice,“ dr. Klein je bio veoma formalan.
~“Čekajte,“ zaustavila sam ga, „Hoću li imati djevojčicu ili dječaka,“ upitala sam ga.
~“To još ne možemo reći, ali fetus je u odličnom stanju,“ odgovorio mi je sa smiješkom,
„Otac će biti presretan, siguran sam,“ kada je to rekao samo sam pognula glavu.
~“Hvala vam dr. Klein,“ rekla mu je Dayana i povukla me za sobom. Stajale smo ispred ordinacije i pričale.
~“Moraš mu reći, ne možeš se sama brinuti od djetetu, šta bi rekla njemu, tko mu je otac, gdje je što radi, moraš reći, a i ti to znaš,“ odmah je počela.
~“Ne želim, ne dok se ne odlučim da li ću uopće zadržati dijete i molim te da mu ti ništa ne govoriš, kada bude vrijeme reći ću mu, uostalom, nismo ovdje samo zbog mene, što će biti s tobom i Billom, kako ćete priznati Davidu, nisam ja ovdje jedina koja nešto mora priznavati,“ branila sam se.
~“Mi ćemo skupa nekako riješiti, a ti, odustani od posla, ne možeš trudna raditi, zaboga,“ nastavila je skrećući s teme o njoj i Billu.
~“Mogu još nekoliko mjeseci,“ odgovorila sam, „I rekla sam ti, ne znam ni da li ću zadržati tu stvar u sebi, već sutra odlazim odavde, let mi je rano ujutro.“
~“Tu stvar, kako to govoriš o svom djetetu, i ne ideš ti nikamo dok ne priznaš Tomu, jednostavno moraš, shvati,“ bila je uporna.
~“Shvati ti da ne mogu, ti si ta koja bi me trebala najbolje shvaćati, ni ti ne možeš priznati da voliš Billa,“ dreknula sam upravo onda kada se David pojavio da nas vrati u hotel.
~“Koga to voliš Dayana,“ upitao je ogorčeno.
~“Ne onako kako ti misliš,“ počela se pravdati, samo kao prijatelja, znaš da…“
~“Prestani, poštedi me laži, sumnjao sam već, ali htio sam to čuti od tebe, završili smo, zovi sada svog Billa da dođe po tebe, i ne ljutim se na njega, spomeni mu to, i dalje namjeravam biti menadžer kao i prije,“ rekao je i vratio se u auto, jako je zalupio vratima kada je ulazio. Dayana je spustila glavu, ja sam samo nijemo stajala i pokrila usta rukom.
~“Oprosti, molim te, nisam znala, nisam namjeravala,“ počela sam.
~“U redu je, znam da nisi mislila ništa loše, sada zna, moram javiti Billu, konačno možemo imati svoj mir i ljubav,“ rekla mi je to kao da mi je zahvaljivala na svemu.
~“I nemoj me i dalje gnjaviti za Toma, neću mu reći, a nadam se da nećeš ni ti, reći ću mu ja kada budem spremna, samo želim malo razmisliti o svemu.“
~“Naravno da neću i nadam se da ćeš smognuti snage da mu sve priznaš jer vjerujem da nije lako, želim ti sve najbolje, znaj to.“
~“Hvala ti,“zagrlila sam je, „A sada, što čekaš, javi Billu.“
Uzela je mobitel i nazvala bila, u glasu joj se mogla osjetiti sreća.
~“Idem ja, rekla sam joj kada sam ugledala taksi, „Vidjet ćemo se za par dana, opet ću biti tu, a možda i ne, tko zna, još jednom hvala za sve što si učinila za mene,“ vikala sam iz taksija.
Poslala mi je poljubac, a sljedeće jutro i poruku, ona i Bill su konačno bili skupa, više ih ništa nije ometalo, rekla mi je i da su imali strastvenu noć.

Evo ga xD
Back to top Go down
Evelin
BIGGEST TH F
BIGGEST TH F
avatar

Broj komentara : 1647
Reputation : 3
Join date : 2009-04-12
Age : 24
Mjesto : Golden Gate,San Francisco

PostSubject: Re: Flight For A Better Future   Tue Jul 21 2009, 23:56

hvala na billu..znas kako gaa volim...macak moj...
a zaoo mi davida...
btw..supeer je chapp
anchy svaki put sve bolje i bolje
Back to top Go down
Nora
Mod
Mod
avatar

Broj komentara : 5005
Reputation : 2
Join date : 2009-04-02
Age : 23
Mjesto : London, UK

PostSubject: Re: Flight For A Better Future   Tue Jul 21 2009, 23:57

Umm
I ovaj je predobar
Joj ja volim ovaj tvoj ff
I PONOVO jedva čekam sljedeći
xD

Hoće li reći Kexyju?
Back to top Go down
https://www.facebook.com/profile.php?id=100000524362013
Gost
GuestPostSubject: Re: Flight For A Better Future   Wed Jul 22 2009, 00:00

Aha, ali tek kasnije hehe
Back to top Go down
SaDiCA
Admin
Admin
avatar

Broj komentara : 2617
Reputation : 0
Join date : 2009-03-14
Age : 26
Mjesto : Lukavac

PostSubject: Re: Flight For A Better Future   Wed Jul 22 2009, 00:08

Tu stvar heheh...
Super je ma odlicno...
Jedva cekam nastavak...

_________________
Back to top Go down
http://th-balkan.forumotion.com
Sponsored content
PostSubject: Re: Flight For A Better Future   

Back to top Go down
 
Flight For A Better Future
Back to top 
Page 1 of 3Go to page : 1, 2, 3  Next
 Similar topics
-
» Fireflight's trailer was stolen
» Any future European tour dates for SCANDAL?
» Future Chords and Tabs
» Take Me Out Single Lyrics
» High Flight Society's drummer dies

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Tokio Hotel Balkan :: Bosnia/Croatia/Serbia Forum :: Tokio Hotel :: Fanfikcije-
Jump to: