HomePortalFAQSearchRegisterLog in

Share | 
 

 Best Friends Forever?!

Go down 
AuthorMessage
Gost
GuestPostSubject: Best Friends Forever?!   Sat Jul 11 2009, 23:00

NE, nije moguće, sigurno je neka pogreška, šala, ovo je izmišljeno!!! Tom ima d… dj… neee!! On ne može imati djevojku – jedva sam skupila dovoljno snage da izgovorim tu prokletu riječ! Šutjela sam nekoliko minuta, gledala sam u daljinu, sve oko mene je nestalo, oči su mi se punile suzama, nisam treptala pa su se suze same slijevale niz lice. Osjećala sam se kao da me neko davi i kada sam duboko udahnula morala sam ispoljiti sve osjećaje koji su se nakupili u tih nekoliko minuta – vrisnula sam. Vrisnula sam tako jako da sam mislila da će mi grlo biti puno rana poslije toga, ali me nije bilo briga. Uvijek sam bolje podnosila fizičku nego psihičku bol. Zapravo fizički mi je ponekad i prijao.
Kako sam dalje čitala članak saznavala sam sve više informacija o tom događaju. Djevojka se zvala Chantelle, bila je član, pjevačica nekog benda za koji niko nikad nije čuo. Počela sam je nazivati raznim pogrdnim imenima ali shvatila sam da od toga neću imati nikakve koristi. Oni su bili skupa. Nisam se htjela zavaravati, izgledala je lijepo na tim slikama, ali ipak pomalo plastično, imala je previše šminke na sebi, tipična američka plastic-girl.
Tom je izgledao također vrlo lijepo, kao i uvijek, ali izgledao je i kao da uživa. Ipak, nešto mi je govorilo da ta takozvana Chantelle nešto smišlja.

Nisam znala što točno, ali sam vjerovala svom instinktu. Nikad me nije prevario pa sam mu vjerovala i ovaj put. Kada sam je bolje pogledala počela mi je ličiti na običnu sponzorušu – mrzim tu riječ, ali za nju je potpuno odgovarala. Možda joj nije trebalo ništa materijalno poput novca ili poklona, ali trebala joj je slava. Ovim sastankom dobila je veliku pažnju medija, ali i fanova Tokio Hotela. Od nepoznate djevojke preko noći je postala trač broj 1, zahvaljujući Tomu. Nije mogla izabrati bolju metu, osim možda Billa, ali valjda je znala da s njim neće upaliti samo minica i sexy osmijeh. Tom je bio san i žudnja mnogim djevojkama, uključujući i mene.
Počela sam se tješiti da je to običnih par fotografija, u meni se opet počeo buditi moj stari optimizam. Samo su pričali – to sam mislila.
Ali taj njegov i njen osmijeh…odavao je mnogo više, nisu bili samo prijatelji ili ako jesu sigurno neće biti još zadugo. Željela sam da bude još fotografija, da znam šta rade.
Prošlo je nekoliko dana. Sve se polako počelo smirivati. Počela sam vjerovati da je to ipak bio samo obični sastanak. Nije bilo mira u mojoj glavi. Onaj isti glasić mi je govorio da će novih slika biti uskoro. Postala sam opsjednuta tom djevojkom,. Stalno sam tražila slike na internetu, uspoređivala sam se s njom. Svi su već počeli brinuti za mene. Danima ne izlazim iz kuće, jedva nešto pojedem. Samo sjedim u mraku svoje sobe i plačem. U posljednje vrijeme čak više nemam ni suza, osjećam se prazno, kao da sam tijelo bez duše, kao da dio mene nedostaje. A dovoljno je da samo jedan dio nedostaje da bi se preostalo samo raspalo. Kao kad se izvuče jedna nit iz čarape. Tada ona ne može služiti ni za šta, tako ja sada ne služim ni za šta, pripadam otpadu.Chantelle

…piše poruku dok sjedi u avionu, na pute je prema Hamburgu, na licu joj se mogao primijetiti oholi osmijeh, nešto je planirala…
„Jest ćeš mi iz ruke Tom! Još samo malo nedostale da te potpuno zavedem, obavit ću to još danas. Dogovorili smo se da se sastanemo u Hamburgu, ali ono što on ne zna je da sam pozvala novinare i obećala da će dobiti vruće slike…ah Tom, kako samo upadaš u zamku, sve dublje i dublje, glupane jedan!
…u razmišljanju ju je prekinula stjuardesa koja ju je upitala što želi piti. Uzela je sok od naranče i ponovno se zamislila…


Opet sam sjedila sama u sobi. Ni kompjutor nisam dugo upalila, bojala sam se da će biti novih slika. Roditelji i brat su mi negdje izašli, sama sam. Razmišljala sam da li da danas upalim kompjutor jer mi je bilo dosadno, a i nisam mogla vječno bježati od stvarnosti. A da je bilo novih slika sigurno bi mi Sadija javila, uvijek mi javi svaku vijest kad me nema online.
Ipak sam odlučila da ću radije čitati svoju najdražu knjigu po peti put, nisam imala snage sada vidjeti te slike, samo bi me povukle još dublje u depresiju. Kako je jadno patiti zbog dečka kojeg nikada nisam ni vidjela…


Chantelle

Sve je bilo baš kao što sam planirala. Nasjeo je na sve. Mogu priznati da je bilo i lakše nego što sam mislila da će biti. Znala sam od početka da ću njega lakše zavesti nego Billa, ali mislim da bi Bill bio bolji ulov, dugo nije imao djevojku pa bi to bio pravi šok, koliko bih tek tad naslovnica imala, ali ipak i ovo je dovoljno. Novinari su snimili svaki trenutak, svaki zagrljaj i naravno, šećer na kraju, poljubac.


Konačno sam smogla snage da upalim taj prokleti stroj zvani kompjutor, trebalo mu je najmanje 5 minuta da se upali, ja sam nestrpljivo sjedila i čekala.
Kada se upalio, kao i obično prvo sam upalila Internet. Posjetila sam svoju omiljenu stranicu na kojoj sam mogla pronaći sve tračeve o Tokio Hotelu i pogodite što sam vidjela.
Nove slike, baš kao što sam i osjećala da će biti. Ove su bile još gore od prošlih, hodali su zagrljeni, kada sam vidjela posljednju mislila sam da samo haluciniram, protrljala sam oči i pogledala ponovno, ali slika je i dalje bila tu, LJUBILI SU SE, na sjedištu njegovog auta. Ovo je bilo nešto što doista nisam očekivala. Pala sam na koljena i počela ponovno plakati, dobila sam neku vrstu napada, od suza sam se počela gušiti. Mogla sam napojiti cijelu Afriku koliko ih je bilo. Trebalo mi je pola sata da se smirim i kad sam se konačno smirila odlučila sam da će ovog puta biti drugačije, nisam htjela više sebi dopuštati da patim zbog nekog komada plastike.
Back to top Go down
Gost
GuestPostSubject: Re: Best Friends Forever?!   Sat Jul 18 2009, 20:02

Evo nesto malo...
Ne da mi se dalje pisati

Bit će drugačije, ona će platiti za sve, govorila sam sama sebi, puna želje za osvetom.
Legla sam na krevet i zamislila se. Razradila sam nekoliko planova, ali svi su se činili tako djetinjasti i glupi. Tko još naručuje ubojstva poznatih, isfuralo je. Smijala sam se sama sebi. Ali tada sam se sjetila nečega što mi je na trenutak okupiralo misli. Što ako postanemo najbolje prijateljice i kaže mi sve. Mogla bih je nakon toga razotkriti i bila bi ponižena, a ja bih bila zvijezda večeri. Kako sam dalje razrađivala plan sve više mi se sviđao, ali nisam znala kako ga ostvariti. Činilo se gotovo i nemogućim. Ipak, odlučila sam pokušati jer nisam mogla ništa izgubiti. Digla sam se s kreveta i pronašla sve profile na internetu koje je imala. Myspace, twitter… poslala sam joj poruke kako mi je idol i da bih željela prijateljicu kao što je ona. Odgovoru se, iskreno, nisam nadala. Mislila sam da ni ne čita te poruke, ali sutradan sam se iznenadila kada sam dobila odgovor. Napisala mi je kako joj je drago jer je djevojke smatraju idolom (ponadala se koza) i pitala me odakle sam i koliko godina imam (kao da sve to nije mogla vidjeti na profilu ili je bila previše glupa za to), i rekla mi je da želi imati mnogo prijatelja pa tako i mene. Bilo je očito da je nasjela na moj trik i odmah sam joj odgovorila na poruku. Shvatila sam da plan nije brz, ali je bio učinkovit i sa sve više elana sam nastavljala. Tokom mjeseca smo razmijenile velik broj poruka i kao šećer na kraju došao je njen mail.


Chantelle

Moj život je postao bolji otkad je Tom ušetao u njega ili bolje rečeno u mene. Sada nije tu, a ja također ne mogu njemu, imam posla sa svojim bendom, ali se čujemo svake večeri. Prije nekoliko tjedana dobila sam poruku od djevojke iz Bosne, mlađa je od mene oko 5 godina, ali se čini kao da me razumije u svemu, baš mi je trebala prijateljica jer sve stare su me napustile ili se samo pretvaraju da su mi prijateljice. Namjeravam je pozvati k sebi. Rekla mi je da je fan Tokio Hotela, ali da joj je drago zbog mene i Toma jer ona voli samo njihovu muziku, a ne i njih.
Back to top Go down
Evelin
BIGGEST TH F
BIGGEST TH F
Evelin

Broj komentara : 1647
Reputation : 3
Join date : 2009-04-12
Age : 24
Mjesto : Golden Gate,San Francisco

PostSubject: Re: Best Friends Forever?!   Sat Jul 18 2009, 20:07

aaaw anchy extra je..
postade nam ti detektivka
hehe
Back to top Go down
SaDiCA
Admin
Admin
SaDiCA

Broj komentara : 2617
Reputation : 0
Join date : 2009-03-14
Age : 26
Mjesto : Lukavac

PostSubject: Re: Best Friends Forever?!   Sat Jul 18 2009, 21:19

Slazem se sa Dajanom super je...
Pisi nastavak

_________________
Back to top Go down
http://th-balkan.forumotion.com
Gost
GuestPostSubject: Re: Best Friends Forever?!   Wed Jul 22 2009, 00:14

Eee evo vam kraj

Shvatila sam da je sve uzalud pa sam odustala.
Tom i Chantelle su se vjerili i uskoro je bilo i vjenčanje. Prenosilo se na televiziji, nisam imala snage gledati.
Nakon nekoliko godina ona mu je rodila sina i kćer.
Sin je bio kao on, a kći kao mamica.
I živjeli su sretno do kraja svojih jebenih života...

THE END
Back to top Go down
Evelin
BIGGEST TH F
BIGGEST TH F
Evelin

Broj komentara : 1647
Reputation : 3
Join date : 2009-04-12
Age : 24
Mjesto : Golden Gate,San Francisco

PostSubject: Re: Best Friends Forever?!   Wed Jul 22 2009, 00:15

haahh...jebenih...svida mi se..nek je tom najebo
kad nezna drzat samyja ne mjestu
Back to top Go down
SaDiCA
Admin
Admin
SaDiCA

Broj komentara : 2617
Reputation : 0
Join date : 2009-03-14
Age : 26
Mjesto : Lukavac

PostSubject: Re: Best Friends Forever?!   Wed Jul 22 2009, 00:21

Nesvidjami se nikako...

_________________
Back to top Go down
http://th-balkan.forumotion.com
Gost
GuestPostSubject: Re: Best Friends Forever?!   Wed Jul 22 2009, 00:23

Hvala na iskrenosti hehe
I sad tema ide pod locked
Back to top Go down
SaDiCA
Admin
Admin
SaDiCA

Broj komentara : 2617
Reputation : 0
Join date : 2009-03-14
Age : 26
Mjesto : Lukavac

PostSubject: Re: Best Friends Forever?!   Wed Jul 22 2009, 00:24

Nemoj..
Nije fer da kraj bude sretan...
Zasto je ona morala da dobije Toma???

_________________
Back to top Go down
http://th-balkan.forumotion.com
Evelin
BIGGEST TH F
BIGGEST TH F
Evelin

Broj komentara : 1647
Reputation : 3
Join date : 2009-04-12
Age : 24
Mjesto : Golden Gate,San Francisco

PostSubject: Re: Best Friends Forever?!   Wed Jul 22 2009, 00:25

zato jer je dobra pi#ka..haha
Back to top Go down
Gost
GuestPostSubject: Re: Best Friends Forever?!   Wed Jul 22 2009, 00:25

Zato sto ju je on zelio...
Nek budu sretni do kraja zivota, to im zelim i neka imaju puno djece za koje nece ni znati cija su jer ce se i on i ona kurvati i brak ce im biti na tome zanovan...
Eto... hehe...
Jbga...
Back to top Go down
Evelin
BIGGEST TH F
BIGGEST TH F
Evelin

Broj komentara : 1647
Reputation : 3
Join date : 2009-04-12
Age : 24
Mjesto : Golden Gate,San Francisco

PostSubject: Re: Best Friends Forever?!   Wed Jul 22 2009, 00:30

on ce se samnom kurvati
xD
Back to top Go down
Sponsored content
PostSubject: Re: Best Friends Forever?!   

Back to top Go down
 
Best Friends Forever?!
Back to top 
Page 1 of 1
 Similar topics
-
» Axl and Slash best friends forever again?
» Do you ever remove friends from Facebook?
» Return To Forever
» Return To Forever 2CD and Bonus 5.1 DVD 2012
» Jeff Beck talking about John McLaughlin brand new interview

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Tokio Hotel Balkan :: Bosnia/Croatia/Serbia Forum :: Tokio Hotel :: Fanfikcije-
Jump to: