HomePortalFAQSearchRegisterLog in

Share
 

 Tokio Hotel nominovani za nagradu svesti o muzici i društvu, "Help Music Award"

Go down 
AuthorMessage
~NejLa~
BIGGEST
BIGGEST
~NejLa~

Broj komentara : 784
Reputation : 4
Join date : 2009-05-16
Age : 23
Mjesto : Sarajevo

Tokio Hotel nominovani za nagradu svesti o muzici i društvu, "Help Music Award"  Empty
PostSubject: Tokio Hotel nominovani za nagradu svesti o muzici i društvu, "Help Music Award"    Tokio Hotel nominovani za nagradu svesti o muzici i društvu, "Help Music Award"  EmptyFri Sep 10 2010, 15:40

Tokio Hotel novosti: Tokio Hotel nominovani za nagradu svesti o muzici i društvu, "Help Music Award"

* 9. septembar, 2010. godina, 7:55 pm ET

Tokio Hotel nominovani za nagradu svesti o muzici i društvu, "Help Music Award"  4f5ea0dfb74dcf7ca80caf3

Govori se već godinama da je muzika univerzalni jezik kojim svi govore; osobi je dovoljno da samo jednom pogleda nemački bend Tokio Hotel i to shvati. Kada budu gostovali kasnije u oktobru (22.10. & 23.10.), prema PressAnzeiger.de, Tokio Hotel će među 150 drugih bendova, DJeva i muzičkih izvođača učestvovati u “Help Music Awards” sledeći moto “Muzika stvara mostove”.

Slavlje će se održati na istorijskom tlu Templehof aerodroma u Berlinu. Ovo će biti prvi događaj svoje vrste i uzdićiće značaj muzike kao nečega što podstiče angažovanost društva za određeni cilj. Tokio Hotel su učestvovali u mnogim humanitarnim akcijama, uključujući i najnoviju - projekat sa knjigom uz Designers Against AIDS. Pored svog humanitarnog rada, Tokio Hotelov uticaj je bio toliko jak da je u fanovima stvorio svest o temama poput vegetarijanizma i odbrane prava životinja.

Impresivna lista pesama izvođača

Cenjeni izvođači poput Silbermond, Ich Ich, Samy Deluxe i Monrose, Tokio Hotel su nominovani za “Help Music Award 2010”. Anja Lukaseder i Ralph Siegel će biti članovi žirija koji će odlučiti koji projekti i izvođači zaslužuju da budu nagrađeni.

Izjava Julie Peter, predsedavajuće događaja “Help Music Award 2010”

“‘Help Music Award 2010’ je divan i uzbudljiv događaj za mene. Zadovoljna sam što smo našli partnera u DooLoad, koji podržava plemenite ciljeve i mnogo se angažuje da ih ostvari. Zaista sam zahvalna na tome.”

Bendovi i izvođači svih ubeđenja imaju prava na učešće; jedini zahtevi koje moraju ispuniti su da budu dovoljno angažovani i motivisani da bi privoleli fanove da im daju dovoljno glasova za Wildcard. Pobednici će imati priliku da nastupe s izvođačima poput: The Mint, Marusha, the Killerpilzen, Eisblume i mnogih drugih.

Nagrade su udruženi projekat sa muzičkim portalom DooLoad.de. Možete se registrovati na www.dooload.de da biste glasali za vaš omiljeni Wildcard.

Source: Examiner.com
Izvor: THS
Translation: .::*:: Oceana ::*::. @ Tokio Hotel Serbia


_________________
Tokio Hotel nominovani za nagradu svesti o muzici i društvu, "Help Music Award"  41773576 Tokio Hotel nominovani za nagradu svesti o muzici i društvu, "Help Music Award"  75419179 Tokio Hotel nominovani za nagradu svesti o muzici i društvu, "Help Music Award"  23690324
' Bill . For ever and ever !
Back to top Go down
 
Tokio Hotel nominovani za nagradu svesti o muzici i društvu, "Help Music Award"
Back to top 
Page 1 of 1

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Tokio Hotel Balkan :: Bosnia/Croatia/Serbia Forum :: Tokio Hotel :: Informacije-
Jump to: