HomePortalFAQSearchRegisterLog in

Share | 
 

 Tokio Hotel News: TokioHotel.com osvaja prvo mesto kao najposećeniji sajt u avgustu

Go down 
AuthorMessage
~NejLa~
BIGGEST
BIGGEST
~NejLa~

Broj komentara : 784
Reputation : 4
Join date : 2009-05-16
Age : 22
Mjesto : Sarajevo

PostSubject: Tokio Hotel News: TokioHotel.com osvaja prvo mesto kao najposećeniji sajt u avgustu    Thu Sep 09 2010, 09:57Imamo dobre, loše i bolje vesti za Tokio Hotel internet stranice. Prema izveštaju iz Marketing Börse, međunarodni website za Tokio Hotel, tokiohotel.com je osvojio prvo mesto najposećenijih na SEOlytics-Visibility-rangu za mesec avgust.
Tokiohotel.com je na trećem mestu prema meldebox.de i mister-wong.de. Ta tri sajta su osvojila privilegiju da rangiraju sajtove jer su pokazali najveće poboljšanje nakon poboljšanja internet pretraživača. Tokiohotel.de, nemački domen tokiohotel.com, je ksliznuo sa svog ranga, jer ima 302 posetilaca manje od tokiohotel.com. Ali MBtvrdi da tokiohotel.com treba da ostane na snazi jer je prebacivanje nemačke verzije sajta na taj domen trajno. Rangiranje sajtova je radio “SEOlytics GmbH u Hamburgu, što je SEO-kontrolišući softver, a SEOlytics alatka za poboljšavanja websiteova radi boljeg rada internet pretraživača.”

To što tokiohotel.com napreduje tako dobro nije veliko iznenađenje fanovima koji ga posećuju radi komunikacije s drugim Tokio Hotel fanovima, pregleda novih slika članova benda, saznanja za #1 rangirani DVD/ CD kombo "Welcome to Humanoid City" ili da čitaju izveštaje Toma Kaulitza na njegovom blogu, koji se tiču dešavanja iza bine nemačkog najcenjenijeg kulturnog izvoza.

- Source: English Blog of { Tokio Hotel } ~ Jetzt Ist Eure Zeit Forum
- Izvor: Tokio Hotel Serbia

_________________

' Bill . For ever and ever !
Back to top Go down
 
Tokio Hotel News: TokioHotel.com osvaja prvo mesto kao najposećeniji sajt u avgustu
Back to top 
Page 1 of 1
 Similar topics
-
» Recent Boomer News
» Gran hotel
» Bloodgood news......
» Crystavox News
» News from Jerusalem

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Tokio Hotel Balkan :: Bosnia/Croatia/Serbia Forum :: Tokio Hotel :: Informacije-
Jump to: