HomePortalFAQSearchRegisterLog in

Share
 

 SN Online: Dječiji festival s Tokio Hotel-om

Go down 
AuthorMessage
~NejLa~
BIGGEST
BIGGEST
~NejLa~

Broj komentara : 784
Reputation : 4
Join date : 2009-05-16
Age : 23
Mjesto : Sarajevo

SN Online: Dječiji festival s Tokio Hotel-om Empty
PostSubject: SN Online: Dječiji festival s Tokio Hotel-om   SN Online: Dječiji festival s Tokio Hotel-om EmptyThu Aug 26 2010, 10:49


SN Online: Dječiji festival s Tokio Hotel-om Sdasdkz8.th


Langenhagen: Dečji festival s Tokio Hotel-om


Četrnaestogodišnja Viktoria Dräger je Tokio Hotel fan kao milioni drugih adolescenata. Ali ona se sa sada tako popularnim blizancima družila još u obdaništu u mestašcetu Krähenwinkel.

Od 1993. godine do pred početak 1996., identični blizanci Bill [sada vokalista] i Tom [gitarista] slavili su rođendane praveći žurke s decom iz komšiluka, dok su još bili u Birkenweg 66b kod kuće.

Viktoria i dalje živi drugačije od njih. "Imali smo ogromnu kadu u kojoj su blizanci voleli da se kupaju," kaže Viktorijina mama Sabine Dräger. "A onda su brzinom vetra trčali kući, preko ulice, ogrnuti samo peškirima."

Dok je Viktorija još bila mala, Simone Kaulitz, majka dva brata, vodila je računa o njoj kad su njeni roditelji bili prinuđeni da odsustvuju na neko vreme. Kaulitz gospođa je radila kao dadilja, njen muž kao vozač kamiona za Langenhagener "Uradi sam" prodavnicu. Za roditelje je to bio razlog što su se iz istočne Nemačke preselili tamo.

"Kamion je uvek bio parkiran pred vratima predveče," priseća se Sabine Dräger. Čak iako su bili nekoliko kuća udaljeni, blizanci su redovno posećivali Weigert porodicu. Ćerka Melanie je s njima išla u obdanište.

"Bill je uvek bio ženstveniji od dvojice braće," kaže majka Petra Weigert. Bill, koji je sad pevač androginog izgleda i prepoznatljivo se šminka, je uvek voleo da se kostimira; ali ne kao kauboj ili vitez, što je radila većina dečaka - slika sa vašara govori da se prerušivao u cigansku vračaru Esmeraldu.

"Uvek je imao inovativne kostime," govori nam Petra Weigert. Majka mu ih je šila, pošto je bila poznata u komšiluku zbog svoje veštine i talenta. Njene usluge su rado i često tražene za velike događaje, pa čak i za šivenje venčanica.

Na zidu dečje sobe, u kojoj su blizanci boravili, bio je naslikan Mickey Mouse, koga je radila njihova majka - dok drži električnu gitaru.

"Njih dvojica su uvek pravili frke zbog svojih stvari,” slažu se Dräger i Weigerts. Bill nikada nije puštao nikoga da pipne njegovu Barbie sirenu. "A pogotovo ne njenu kosu," kaže Petra Weigert. "Ali baš zbog te sklonosti prema lutkicama je Bill već bio popularan među devojčicama."

Još tada su momci voleli da budu u centru pažnje. Često su šetali modnom pistom kao manekeni u dečjim buticima u mestu Langenhagner. Kako je mnogo stanovnika Krähenwinkelera sedelo pred TVom, videli su njihovo prvo pojavljivanje u seriji NDR. "Uvek uredni, ali pomalo ekstravagantni," stanovnik Krähenwinkelera opisuje Billa i 10 minuta starijeg brata Toma. Njihov znak prepoznavanja bile su piratske marame za glavu.

Petra Weigerts bi volela da je ponovo kuva za svoje mlade goste: "Ali kada bi bili sa nama, samo bi tražili špagete s kečapom."


SN Online: Dječiji festival s Tokio Hotel-om Vddf2e.th
URL]


Mračna strana biografije


Lepa sećanja sa malo gorčine: Dva Tokio Hotel muzičara Tom i Bill Kaulitz izgleaju kao da ne žele da se prisećaju svoje prošlosti iz mesta Krähenwinkel.

Postoji crna rupa u njihovim biografijama: Rođeni u Lajpcigu, odrasli u Magdeburgu, i tu sve prestaje. Čak ni izdavačka kuća ne odaje informacije koje se nadovezuju na već poznato.

Zbog molbe Nordhannoverschena, rekli su nam da momci ne žele da vide nijedan izveštaj o svojoj mladosti u Krähenwinkelu, što nam objašnjava zašto nema fotografija iz tog perioda, a još manje intervjua. Tek nakon Billove prijave i nastupa u emisiji Starsearch Krähenwinkler je zabeležio izjave od njihovih bivših komšija.

Čuli su za uspeh benda u novinama. Svi pokušaji uspostavljanja komunikacije s članovima benda preko interneta i časopisa za mlade su propali. Ali ipak su bivša susetka Petra i njena ćerka Melanie Weigert otišli da ih gledaju na prvom velikom nastupu u Magdeburgu. Kao mnogo hiljada drugih fanova, nisu uspele da im priđu blizu.
"Tri meseca nakon razvoda njihovih roditelja, Simone Kaulitz mi je rekla da želi da preseče sve kontakte sa mnom. Želela je da definitivno ostavi svoju prošlost iza sebe.", objašnjava Petra Weigert. "Imam utisak da je ceo taj period ovdašnjeg života obeležila kao loš.", kaže komšinica Sabine Dräger sa žaljenjem."Ali smo, i povrh toga, zajedno proživeli mnogo lepih trenutaka."

Viktoria Dräger je otvoreno fan svojih nekadašnjih drugova. U svojoj sobi je držala zvezdu s njihovim slikama sve dok nije počela da se cepa i savija u kracima. Prošlog vikenda joj je dozvoljeno da učestvuje na velikom sastanku fanova u Kolonji (Cologne), gde je barem videla dvojnike svojih starih prijatelja. "Bend je prosto neverovatan." kaže ona. Posebno joj se sviđaju tekstovi pesama na nemačkom: "Nije sve u 'tralalala' kao kod većine muzičara."

_________________
SN Online: Dječiji festival s Tokio Hotel-om 41773576 SN Online: Dječiji festival s Tokio Hotel-om 75419179 SN Online: Dječiji festival s Tokio Hotel-om 23690324
' Bill . For ever and ever !
Back to top Go down
 
SN Online: Dječiji festival s Tokio Hotel-om
Back to top 
Page 1 of 1

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Tokio Hotel Balkan :: Bosnia/Croatia/Serbia Forum :: Tokio Hotel :: Informacije-
Jump to: